צירים חלשים פתיחה 2 ולא יודעת מתי לחזור לבי"ח

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

10/11/2017 | 11:42 | מאת: רנא

דר אתמול הייתי ען צירים סדירים כל 10 דקות ופתיחה 2 מחיקה 50%שחררו אותי הביתה כי אין התקדמות אחרי שעתיים של נליכה בבי"ח . לציין שזו הריון 5 לידה רביעית ואני בשבוע 36 +3 .היום אני עם צירים חלשים יותר כאבי גב נוראיים ולא יודעת מתי לחזור למיון יולדות ואם עכשיו תהיה התקדמות בפתיחה למרות שהצירים נחלשו???

הי רנא הרבה פעמים יש צירים חלשים אבל בלידה חמישית הם יכולים להתקדם מהר. אם את רואה שהם סדירים ואת כאובה גשי שוב. מקסימום ייתנו לך משככי כאבים שיאפשרו לך לישון קצת בלילה ולחדש כוחות. הרבה פעמים יש פניות "שווא" חוזרות וזה בסדר גמור. עדיף לפנות עוד פעם אחת ולהשתחרר מאשר ללדת בבית בלי להתכוון... לידה קלה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה