כאבים באגן ובירך בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

06/11/2017 | 09:02 | מאת: לאה

שלום אני בהריון בשבוע 20, בהריון שלישי, בימים האחרונים אני סובלת מהתקפות של כאבים עזים בגב התחתון- לא כמו צירים או כאבי מחזור, אלא רק בצד ימין ויותר למטה (איפה שה"משולש" בתחתית הגב) וגם בחלק העליון ביותר של ירך ימין, מאחורה, כאילו מתחת לישבן. איפה שהרגל מתחברת לגב... אני מקווה שהתיאור ברור. זה נוראי וכשזה תוקף אותי אני לא יכולה ללכת וכמעט צועקת מכאבים. מה זה יכול להיות? יש לי רופא רק בעוד כמה ימים.

הי לאה נשמע כמו כאבים סכיאטים שנובעים מלחץ של ההריון על מוצא העצבים בתחתית עמוד השדרה. אכן מאוד כואב. פיזיותרפיה יכולה להקל. אבל כדאי להיבדק לאשש את האבחנה. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה