בריחת שתן דחוףףףףףףףףףףףף

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/03/2017 | 14:26 | מאת: גאיה

שלום לרופאים.עברתי ניתוח קיסרי ל אלקטיבי לפני 3חודשים תקין מהיר עם ילדה בריאה.אחרי חודש התחילה לי בריחת שתן מאוד לא נעימה.האם קשור או רק בלידה וואגינאלית קורה?כמו כן יש לי שתי פריצות דיסק עם החמרה, האם יש לקשר לשם?תודה רבה

10/03/2017 | 22:10 | מאת: ד"ר סג'א ענאבוסי מורה

שלום גאיה לידה וגינאלית משפיעה יותר על הסיכון לבריחת שתן אך גם להריון יש תרומה מסוימת בנוסף הגוף עובר שינוי במשקל ובמרכז הכובד בהריון שיכולים להשפיע על פריצת דיסק מה שחשוב הוא שתפני לקבלת טיפול הולם לשתי הבעיות בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה