כאבי רגליים לאחר ישיבה

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

01/05/2007 | 09:26 | מאת: אסף

צביקה שלום למה יש לי כאבים לאחר ישיבה ממושכת אני בן 50 ויש לי בעיות ורידים האם זה קשור?

אסף שלום! כן ישנו קשר מסויים מהסיבה שישיבה ממושכת בעבודה או בנסיעות ממושכות משפיעה היתר על זרימת הדם לרגליים. רוב בני האדם ובמיוחד אנשים עם בעיות ורידים, או אנשים אשר סובלים מבעיות בזרימת דם צריכים להקפיד לנוע אחת ל-20 דקות ולבצע תנועות סיבוביות של כפות הרגליים יחד עם כיווץ סטטי של שרירי הגפיים התחתונות. תנועות של הגו ושל הגפיים העליונות חשובות על מנת לשפר את זרימת הדם. במידה ואתה צריך עוד מידע תפנה לרופא כלי דם לצורך איבחון ובירור במצב שלך אישית. בהצלחה צביקה כץ ארגוטיים

01/05/2007 | 09:32 | מאת: אסף

צביקה שלום! אני אפנה בהקדם תודה! מה עוד ההשלכות של ישיבה ממושכת? (אישתי שואלת :) תודה

מנהל פורום ארגונומיה