כסא ברכיים מול כסא פיזיו בול

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

12/06/2014 | 08:05 | מאת: ימית

בוקר טוב אני מחפשת תחליף לישיבה נוחה יותר במשרד. ניסיתי לכמה ימים כסא ברכיים והיה לי מצוין. אבל אז נחשפתי ברשת לאופציה של כסא על כדור פיזיו (פיטבול). מה עדיף? איזה יצרונות יש לזה מול זה? תודה רבה

ימית , שלום רב מתנצל על התגובה המאוחרת. 2 הכיסאות עובדים על אותו עיקרון של הגדלת הזווית בין הירך לגב והקלה בשמירה על הקשת המותנית. "כיסא ברכיים" מספק יציבות רבה יותר בזמן הישיבה אך קיים לחץ מסוים על הברכיים. "כדור פיזיו" מאלץ עבודה קבועה עם השרירים כך שמבחינה מסוימת זה מעייף יותר אך יוצר דינאמיות החשובה בישיבה. לסיכום, ניתן להשתמש בשניהם ולשנות מידי פעם.

מנהל פורום ארגונומיה