כאבים במותן בזמן כפיפות בטן

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

14/08/2013 | 11:44 | מאת: עומר

מזה מספר שנים יש לי כאבים שחוזרים כאשר אני מנסה לחזק את שריר הבטן, אני נאלץ לחדול מהתרגיל בגללם. הכאב ממוקם באיזור מותן ימין , ארבע אצבעות מעל גובה המפשעה,כשתיים שלוש אצבעות מתחת לגובה הטבור, בלק הקדמי של הגוף בצד ימין. ביצעתי בדיקות ונשללו בקע, אפנדיציט. נכון לעכשיו הבעיה לא מאובחנת, הייתי רוצה לחזור לכשירות מלאה. מה עלי לעשות? מה יכול להיות מקור הכאב?

עומר שלום האזור שאתה מתאר יכול להתאים למקום אחיזת שרירי הבטן באגן. יכול להיות שיש קשר לדלקת בשרירי הבטן התחתונה. במידה וזאת הסיבה... רק מנוחה ותרופות יועילו. בברכה צביקה כץ

מנהל פורום ארגונומיה