כאבים באמה

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

05/11/2012 | 10:35 | מאת: תהילה

התחלתי עבודה חדשה לפני 3 חודשים, הכוללת שימוש מרובה במחשב. בשבועיים האחרונים כואבת אצבע האמה ביד ימין, לפעמים קשה לי לכופף אותה או להחזיק חפצים קצת כבדים ביד אחת (למשל קנקן מים). מה גורם לבעיה ומה אפשר לעשות?

תהילה, שלום רב נשמע כמו התחלה של דלקת בגידים באזור המרפק דבר המתאים ל" טניס אלבו " ( דלקת מרפק טניס ). במרבית המקרים הסיבה היא תנוחה לא טובה של כף היד בזמן הקלדה או עבודה עם העכבר. עליך לשקול קבלת ייעוץ ארגונומי ובמקביל מתן מנוחה מיידית לכף היד ופנייה לאורטופד לקבלת דיאגנוזה בברכה צביקה כץ ארגוטיים

מנהל פורום ארגונומיה