כאבים

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

25/05/2012 | 23:38 | מאת: איש

אני בן 40 ובריא אתאר כאן מספר אירועים בסדר כרונולוגי: כשנה אני סובל מכאבים בכתף ימין – בצילום שעשיתי לפני מספר שבועות לא מצאו שום דבר. 29-30/4 היתה לי שפעת. 3-12/5 טסתי לארה"ב. 9/5 בערב טיילתי שעתיים לאורך הים בסן-פרנסיסקו בלילה והיה מאד קר. 11/5 שמתי לב שאני מרגיש כאילו נשרפתי בשמש בגב למרות שכלל לא היתי בשמש. כל החלק של הגב העליון שרף / צרב. על הגב לא רואים שום צריבה ושום פריחה. 13-17/5 הצריבה בגב המשיכה והתווספו גם כאבים בגב העליון ובכל החזה מלפנים כולל כאב בבית השחי השמאלי. בנוסף שמתי לב שהכאב בכתף שנמשך כבר כשנה נעלם... 15/5 הלכתי לרופאת משפחה שבדקה ולא מצאה כלום. אמרה שהכאבים כנראה משיעול שנמשך מאז השפעת ואולי כאבי שרירים כתוצאה מהטיול הלילי במזג האויר הקר בלילה בסן-פרנסיסקו. 18/5 הלכתי לרופאת משפחה אחרת כי הכאבים לא עברו. בדקה וטענה ששומעת חירחורים קלים בזמן הנשימה ושלחה אותי לצילום חזה. 18/5 ביצעתי צילום חזה ולא מצאו כלום. 21-23/5 חליתי שוב בשפעת... 22/5 הלכתי לאורטופד (תור שהוזמן מלפני שהתחילו כל הבעיות) כדי להתיעץ איתו על הכאב בכתף. סיפרתי לאורטופד על הכאבים שהיו לי בכתף ועל כל שאר הבעיות שכתבתי כאן והעליתי לפניו את התיאוריה הבאה: הנחתי כי היכן שהוא בכתף היתה לי דלקת שאיך שהוא בשבועות האחרונים השתחררה או התפוצצה והחומר הדלקתי התחיל לזרום ממקומו לגב ולחזה והוא שגרם לי לצריבה בגב ולכאבים בגב ובחזה. הרופא (להפתעתי) אמר כי הדבר אכן יתכן ושזה יעבור... נכון להיום (25/5) השפעת חלפה, הצריבה והכאבים בגב, בחזה ובבית השחי נעלמו אבל כואב לי ממש מתחת לקו הצלעות התחתון – בקו הסרעפת וכמו כן כואבים לי שרירי הבטן. ישנה תופעה נוספת שכאשר אני מעביר את היד בתנועת ליטוף קלה מאד על שיערות הבטן אני מרגיש כאב – תופעה ממש מוזרה שנמשכת כבר כשבוע. אני די עובד עצות ולא יודע מה קורה איתי. אשמח לכל עצה. תודה

חבר היקר לצערי לא אוכל לייעץ לך בנושא פנה . זה לא קשור לנושא הפורום הנוכחי. פנה לפורום אורטופדיה או רופאי משפחה. הרבה בריאות

מנהל פורום ארגונומיה