עזרה בבקשה!!!

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

09/10/2011 | 21:46 | מאת: דנה

שלום רב, אני בת 20 מזה מספר שנים 5 שנים שאני סובלת מבעיה של "קליקים" חזקים מאד בצוואר (ניתן אפילו לשמוע אותם אם שמים אוזן על הצוואר).וגם קליקים חזקים בלסת כשאני שמה את הראש על הכרית אני שומעת את הקליקים בחוזקה רבה הרעש של הקליקים מפריע לי לישון!!! ה"קליקים" קורים בכל תנועה של הראש ימינה ושמאלה, וגם במנוחה!!! אך אינני מוגבלת בתנועה בגינם... מאז הבעיה אני סובל גם מכאבי ראש חזקים - לדעתי כאבי הראש נגרמים כתוצאה מאותם ה"קליקים". דרך קופת החולים שלי - ורופאת המשפחה שלי, הופניתי לבדיקתם של אורטופדים ואף הייתי בכל הטיפולים- שיאצו , דיקור, פיזיותרפיה- עשיתי את כל הטיפולים שיש .הצילום רנטגן בצוואר היה תקין.. אשמח מאד באם יש למישהו תשובה קונקרטית או פתרון לבעייתי. בבקשה בבקשה בבקשה בתודה מראש, דנה

דנה, שלום רב הייתי פונה למספר כיוונים: ממשיך בטיפול פיזיותרפי לצוואר הכולל מובילזציות לחוליות (לחיצות ישירות על החוליייה בכיוונים שונים), עיסוי עמוק לכל השרירים באזור ובמקביל עובד אינטנסיבי על חיזוק שרירי הצוואר בכל הכיוונים. את התרגילים אמור לספק לך הפיזיותרפיסט. היכן טופלת בפיזיותרפיה ומה אופי הטיפול שקיבלת ? צביקה

מנהל פורום ארגונומיה