כאבי רגליים

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

02/07/2011 | 21:21 | מאת: ד

אני עובדת כרוקחת ועומדת כל היום על הרגליים.בסוף היום יש לי כאבי רגליים ובמיוחד בכפות הרגליים. התחושה בכף הרגל היא כאילו אני דורכת ישירות על העצמות . מה אפשר לעשות?-(אני נועלת קבוע נעלי או סנדלי טבע נאות).שמעתי שיש שטיח אורטופדי-האם זה עוזר והיכן אפשר לרכוש אותו.

שלום רב אכן קיימים שטיחים שיכולים לרכך את המגע בינך לבין הקרקע ולעזור גם בתנועה מינורית של שרירי השוקה. מכיר ספק באזור הצפון שמספק שטיחים אלו. חזרי אלי למייל של החברה ואציין שם את שם הספק. בברכה צביקה כץ

מנהל פורום ארגונומיה