שאלה על סביבת עבודה במעון יום לילדים

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

30/05/2011 | 16:05 | מאת: הדס

שלום אני עובדת במעון יום לילדים. המטפלות שם צריכות להכניס הרבה ילדים לאמבטיה. זה יוצר שתי בעיות 1. הילדים (בין שנה לשנה וחצי) כבדים והצורך להרים אותם אל תוך ומחוץ לאמבט יוצר עומס על הגב. האם יש דרך בטיחותית שילד יוכל להיכנס בעצמו לאמבטיה עם תמיכה של מטפלת אך מבלי שהיא תצטרך להרים אותו? 2. האמבטיה נמוכה והבנות יושבות על כיסא ומכופפות את הגב על מנת לשטוף את הילדים. שמעתי על מוצר בשם תומך כריעה אך לא הצלחתי למצוא היכן אפשר לקנות אותו. האם אתה יודע? האם יש משהוא אחר (כיסא נמוך כלשהו?) שיכול לעזור לבנות לשמור על יציבה נכונה בזמן האמבטיה? תודה הדס

הדס , שלום רב האם הילד עומד באמבטיה בזמן שאתם רוחצות אותו? האם כל הילדים מסוגלים להתייצב בעמידה?

02/06/2011 | 19:54 | מאת: הדס

שלום צביקה הילדים יושבים בתוך האמבט על משטח נגד החלקה. תודה

מנהל פורום ארגונומיה