מאמץ א-סימטרי בנהיגה

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

01/12/2010 | 19:11 | מאת: מיכל

שלום לך, לאחרונה אני מרגישה שהמאמץ הא-סימטרי בנהיגה (עבודה של רגל ימין) גורם לי כאבים בירך ומעט גם בגב בצד ימין. לתחושתי המאמץ מצטבר והבעיה מחמירה. אציין שבסך הכול אני מקפידה לכוון את הכיסא, אני נעזרת במושב ארגונומי טוה ומוסיפה תמיכה למותנית (הרבה פעמים אני משתמשת לצורך התמיכה בכרית-דגנים מחוממת שמקילה מאוד על הגב התחתון!), אבל כל זה לא רלוונטי לבעיית המאמץ הא-סימטרי. מה אפשר לעשות? תודה!

מיכל, שלום רב הערכה שלי שהכאבים נובעים ממתח של העצב ( סיאטיק ) הנגרם מתנוחת הרגל. נסי לשנות את המרחק של המושב מהדוושות וראי כיצד זה משפיע. אופציה אחרת היא להגביה מעט את המושב. בנוסף, מציע לך בחום לפנות לפטיפול פיזיותרפי. בברכה צביקה

מנהל פורום ארגונומיה