בחירת כסא עבודה ללימודים

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

26/09/2010 | 14:39 | מאת: סטודנט

שלום רב, אני נמצא לפני רכישה של כסא עבודה. המטרה העיקרית היא לימודים מול שולחן. לאחרונה יצא לי לשבת על כסאות שונים והבנתי שקיימים הבדלים גדולים בנוחות הישיבה בין כסאות שונים, ולכן חשוב לי התאמה מקסימלית לנתונים שלי. אשמח אם תוכל להמליץ על מידות לכסא ובמידה ויש לך כסא ספציפי להשאיר את המייל\טלפון שאוכל לחזור אלייך. נתונים: גובה: 1.85 מטר משקל: 70 ק"ג גוף תחתון טיפה יותר ארוך מגוף עליון גובה השולחן שקיים: 70-90 ס"מ מתכוונן תודה רבה

שלום רב, מידות הכיסא לא יעזרו לך. חשוב הפונקציות בכיסא: 1.מנגנון סינכרוני עם אפשרות להטיית המושב לפנים 2.משענות ידיים :רחבות, מתכווננות לגובה ולרוחב ויורדות לגובה נמוך ככל הניתן 3. משענת גב גבוהה- מעל גובה השכמות. בזמן בדיקת הכיסא: א.בדוק שרגליך תמוכות טוב ע"י המושב ב.בדוק שהתמיכה המותנית טובה ג.שב עם הכיסא ליד שולחן ובדוק האם משענות הידיים נכנסות מתחת למשטח העבודה במצב שמרפקיך בגובה משטח העבודה- מקומות שכדאי לבדוק: ספייס -טק, ד"ר גב, וקסמן, צרעה, פלטכניקה, פיטרו, פלטכניקה. אין דגם ספציפי- תלוי ביכולות הכספיות שלך ובהתאמת הדגם לגופך. אשמח לעזור לך. ברכה צביקה כץ ארגוטיים

18/08/2016 | 12:43 | מאת: יוסי

לאחרונה רכשתי כסא מדגם F15 של וקסמן במחיר של 620 ש"ח כולל הובלה. כלפי חוץ הכסא נראה נהדר. אלא שאז מתברר שלכסא אין מנגנון נדנוד כלל, בניגוד למה שנרמז בפרוספקט. בבירור עם שירות הלקוחות נאמר לי שלצורך נדנוד עלי למשוך ולחזיק שתיים משלוש ידיות השליטה. פשוט הטעיה של הצרכן כי בקריאה יותר מדוקדקת של הפרוספקט, אכן לא נאמר במפורש שיש לכסא פונקציית נדנוד, אבל הוא יוצר את הרושם כאילו היא ישנה. מה שלא פחות מאכזב זו העובדה שלאחר שימוש של כשבועיים בלבד, הכסא התחיל להשמיע חריקות משונות במשענת הגב. למותר לציין שהפעם כבר לא טרחתי לפנות לשירות הלקוחות, שמא יאמרו לי שמטרת החריקות היא לגרום לי לקום יותר. לסיכום, ממליץ לא להתפשר. גם למי שאין בעיות גב.

17/08/2011 | 14:23 | מאת: אורי

שלום. ברצוני לחלוק אתכם את התנסותי הרעה עם כסא (יקר) שקניתי בדר. גב בכדי לשכך במעט את כאבי הגב הנלווים לישיבות ממושכות (בעיקר בתקופות מבחנים). הכסא אשר נקנה במיטב כספי- מחיר לפני הנחה 850 ש"ח!!!! (היתה הנחה של 20% בערך, לצורך ההגינות) לא הקל ולא במעט עם כאבי הגב, אך זהו עניין אינדיוידואלי ולא אאשים בכך את דר.גב, כן אבוא בתלונות על כך שלאחר שנה וחצי בהם השתמשתי בכסא (לישיבה בלבד אם יש ספקות...) שמתי לב שהמשענת רופפת לגמרי וזה חוץ מהשרוול לניפוח הכרית בגב הכסא שהתבלה (הגומי התייבש) והפלסטיקים במשענת שהחלו להשבר. יותר מרגיזה הינה העובדה שתגובתם של דר. גב (גם בסניף ב"ש וגם אצל מנהל שירות הלקוחות) הינה שלכסא אחריות של שנה בלבד ולכן התיקון יעלה כסף ולא מעט!! הם דרשו 177 ש"ח עבור התיקון ולאחר התמקחות והרבה עצבים הסכימו ל 137 ש"ח, עדיין סכום גבוה שברור שלא היה צריך להגבות כלל!!! בנוסף לכך הכסא כבר חודש אצל החברה ועדיין לא חזר אליי- חוצפה!!! לסיכום, אל תעיזו לקנות כסא לימודים בדר. גב, קנו כסא של צרעה (אחריות 3 שנים) או וקסמן. תודה. אורי

אורי, שלום רב אני מציע שתפנה ישירות לחברת דר גב למחלקת שרות לקוחות. אני לא מפרסם בפורום חברות ולא מעביר ביקורת על חברות, זה לא המקום. בברכה צביקה

מנהל פורום ארגונומיה