משענת תמיכה לראש לכסא גלגלים

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

15/09/2010 | 20:37 | מאת: עופר

אני לא יודע אם זה התחום שלך אבל אשמח לעזרתך. בגלל שיתוק בשרירי הצוואר.הראש שלי נופל לצד ימין,האם ידוע לך איפוא ניתן למצוא משענת ראש ארגונומית עם תמיכה מיוחדת לראש עבור כסא גלגלים. אודה לך מאוד.

עופר , שלום רב קיימים 2 מקומות שאני ממליץ לך לפנות אליהם: משה בידנר ( קאצ'ו) 0528314030 - יכול לאלתר עבורך כל מוצר מילב"ת בתה"ש- מתמחים בהתאמות מיוחדות חברת דגש- טכנולוגיה מסייעת (יושבים בגבעתיים)- 0525233222 הדר זלצר. כדאי שתאמר שצביקה מארגוטיים הפנה אותך. הרבה בריאות צביקה כץ ארגוטיים

מנהל פורום ארגונומיה