תמיכת צד

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

03/03/2010 | 19:13 | מאת: ענת

שלום, עקב מחלה אוטואימונית, אני מרותקת לכסא גלגלים, ולצערי, לא מצליחה לייצב את חלק גופי העליון בכסא הגלגלים (מהמותניים ומעלה) וכל הזמן "נופלת" ימינה ושמאלה בכסא (נטייה חזקה ביותר) מחפשת כרית או כל מוצר אחר קשיח, שיכול לעזור לי לייצב את גופי במרכז, אך גם ייתן לי חופש תפקוד בידיים. האם יש לך גלגל הצלה או כיוון? אשמח ואודה לכל המלצה! תודה, ענת

ענת ,שלום רב ממליץ לך לפנות באופן ישיר למילב"ת הממוקמים בבית חולים תה"ש. הם מתמכים בפתרונות טכנולוגים לאנשים עם צרכים מיוחדים. ישנה עובדת במקום ששמה שרונה, את יכולה לפנות אליה ולאמר שהגעת דרכי. היא מתמחה גם בארגונומיה ( למדה אצלי בקורס ארגונומיה) ובהתאמות מיוחדות. אם לא היא, ישנם שם אנשי צוות מקצועיים שיעזרו לך. במידה ותהיה בעיה חזרי אלי. הרבה בריאות צביקה כץ ארגוטיים בברכה, צביקה כץ

07/03/2010 | 11:44 | מאת: ענת

צביקה שלום, אני מכירה את מילב"ת, אך, לצערי, אינני ניידת. מנסה למצוא פתרונות חלופיים. תודות על תשובתך, ענת

מנהל פורום ארגונומיה