מרפק טניס

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

09/08/2009 | 14:07 | מאת: חנן

אני סובל ממרפק טניס כשנה. כל מיני טיפולים שונים לא עזרו. עברתי על מצגות שונות המדברות על אופן הישיבה, לאפשר לידיים לנוח וכו'. קניתי עט-עכבר וחשבתי שזה יעזור. אך כיוון שאני מתעסק בעיצוב קשה קצת להשתמש בו ליעוד זה. האם יש לך הצעות לעכברים מתאימים יותר שיהיו נוחים לעבודה? כל עצה אחרת גם תתקבל בברכה.

חנן שלום חזור אלי במייל ואפנה אותך למקום שמתמחה בבהתאמת ציוד ארגונומי. המייל שלי נמצא באתר של ארגוטיים. בהצלחה צביקה כץ

מנהל פורום ארגונומיה