עבודה משרדית וכאבים.

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

14/10/2020 | 14:51 | מאת: כפיר

שלום רב, אני עוסק בעבודה משרדית אל מול מחשב שעות רבות במהלך היום. משתדל לקום ולעשות סיבובים, אך בחלק גדול מהימים אני לא יכול לקום מהכיסא זמן רב עקב סביבת עבודה לחוצה מאד. לאחר ישיבה ממושכת על הכיסא אל מול המחשב, אני מרגיש כאבים בגב, בגב התחתון, בכתפיים ובישבן. אני מעוניין לקנות כרית לישיבה על הכיסא וכרית תומכת לגב. אשמח לעזרתך והכוונתך אילו סוגי מוצרים מומלצים מבחינה רפואית ומאילו מוצרים כדאי להתרחק. תודה מראש,

שלום רב כריות לגב ולישבן תוכל למצוא בדר גב. כדאי שתבדוק שם גם כיסא ארגונומי זה ימנע הצורך להשתמש בכריות.

מנהל פורום ארגונומיה