בחירת דירה עם מרגות/ללא

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

09/09/2020 | 17:02 | מאת: אוד המליני

שלום, אני צריך לבחור דירה לעצמי אבל אני דואג שאמי בת ה86 שסובלת ממה שאפרט תתקשה לעלות מדרגות בגובה של קומה אחת. CT עמוד שידרה צווארי C1-D1 גובה חוליות שמור ישנם שינויים ספונגילוטים ודיסקוגנטים *קשים* בולטים בין C3 לC5 עם ליסטזיס אחורי קל של C3. בגובה C1-C2 השק הטקאלי שמור בגובה C2-C3 בלט קין של הדיסק הנושק את השק הטקאלי. אין ספיינל סטנוזיס. פורמינות שמורות. בגובה C3-C4 בלט קשיר דוחק את השק הטקאלי. היצרות של הפורמן מימין. בגובה C4-C5 בלט מרכזי קטן וספיינל סטנוזיס קל. *היצרות קשה* של הפורמן מימין. בגובה C5-C6 לאל בקע דיסק או ספיינל סטנוזיס. היצרות של הפורמינות. בגובה C6-C7 ללא בקע דיסק או ספיינל סטנוזיס. היצרות של הפורמינה משמאל. בגובה C7-D1 ללא בקע דיסק או ספיינל סטנוזיס. פורמינות שמורות. תודה רבה

09/09/2020 | 17:03 | מאת: אוד המליני

אוד כדאי שתתייעץ עם הפיזיותרפיסט המטפל. האבחנות הן באזור הצווארי ולאו דווקא משפיעות על התפקוד של הגפיים התחתונות.

מנהל פורום ארגונומיה