התייעצות בנוגע לכאבים בצד ימין ובנוגע לכסא מומלץ

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

שלום וברכה, סובל מכאבים ותחושתיות יתר שמופיעים לאורך כל הצד הימני של הגוף בעוצמות משתנות, בניהם כאבי גב ומפרקים. אני בתהליך בדיקה, אך אשמח לדעת ממה זה יכול להגרם, על סמך הידע שלך? כמו כן, כרגע מעוניין לקנות כסא חדש, בעל תמיכה יותר טובה לגוף, יש לי כמה שאלות: - יש כסאות ללא משענת גב שמתוארים כנוחים ובריאים יותר לגב כמו יציבון, האם עומד מאחורי זה משהו, כדאי לעשות בהם שימוש? - לכסאות מחשב יש סיווגים שונים כסא גיימנג, כסא משרדי, כסא מנהלי , האם יש הדבר מצביע על הבדל בתמיכה שהכסא מעניק? - באופן כללי על מה כדאי להקפיד ברכישת כסא?

כיסאות ללא משענת גב מיועדים ע"פ רוב ( תלוי בסוג הכיסא ) לספק 2 דברים: 1. הגדלת התנועתיות בזמן הישיבה 2. הטיית המושב לפנים על מנת לשפר את המנח של האגן והקשת המותנית. לשאלתך השנייה: התואר הניתן לכיסא לא קובע את איכותו הארגונומיתומישת התמיכה שהוא נותן . לכל הגדרה של כיסא ( מנהלים, גיימרים, כיסא עובד וכד. יש דגמים שונים ואכויות שונות. ע"פ רוב, כיסאות מנהלים הם בדרכ משענת גב גבוהה ומושב עמוק יותר וכנ"ל כיסאות גיימרים. בחר כיסא על פי אכותו הארגונומית ( מידת תמיכה מותנית, יכולות כיוונון, עומק מושב ) ולא ע"פ ההגדרה. וממליץ, לא לרכוש כיסא דרך האתר מבלי שהתנסת. בהצלחה

17/06/2020 | 12:55 | מאת: אדם

תודה רבה על התשובה. האם אתה ממליץ לקנות כיסא לא משענת גב?

17/06/2020 | 13:12 | מאת: אדם

1. https://i.imgur.com/PCeXlQW.jpg 2. https://i.imgur.com/ch03POP.png 3. https://i.imgur.com/AGfpSrF.jpg כמו כן ידוע לך ממה הכאבים שציינתי יכולים להגרם. וכיצד ניתן לטפל.. .

שלום רב משום מה אינני רואה את התמונות המצורפות. בעיקרון, לכיסא ללא גב יש פונקציה ארגונומית של הטיית המושב לפנים ועבודה דינאמית , דבר שיכול להיות טוב ככיסא חלופי ושימושי לצד כיסא רגיל. אם מעוניין שלח לי את התמונות לכתובת המייל [email protected]

מנהל פורום ארגונומיה