ישיבה נכונה לאשה בהריון

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

13/01/2008 | 12:55 | מאת: קארין

צביקה שלום. אני אישה בהריון בחודש השביעי. לאחרונה יש לי כאבי גב עזים. האם ישנם המלצות לישיבה נכונה בכסא במשרד ( אני עובדת משרה מלאה) על מנת להקל על הכאב. תודה מראש

קארין שלום, אכן כאבי גב בתקופת ההריון הינם שכיחים ביותר. ישנם 2 דברים אותם ניתן לעשות במשרד ע"מ להקל על הכאב: 1) לשים כרית או מגבת בחלק התחתון של הגב- דבר הנותן תמיכה מותנית 2) להשתמש בהדום רגליים גבוה אשר יקטין את הקשת המותנית. כמו כן, אני ממליץ לעשות מס' תרגילים להקלת הכאבים, אפשר להוציא תרגילים מאתר ארגוטיים- "תרגילים לגב" למשל התרגיל האחרון (מס' 7) - "הכריעה המוסלמית" יכול להיות מתאים.

מנהל פורום ארגונומיה