כאבי גב ואי נוחות מכסא הרכב

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

24/03/2017 | 22:26 | מאת: דני

שלום לאחרונה החלפתי רכב ועברתי לרכב גיפ סוזוקי לצערי הכסאות של היפנים גורמים לי לכאבים חוסר נוחות ועצבנות.שפרתי את המושב בריפוד אך עדיין אני מרגיש אי נוחות בנסיעה.עליי לציין שהבעיה היא לא קשורה לנסיעה בשטח אלא נסיעה רגילה עירונית.מי יכול לבדוק ולראות אם יש בעיה אחרת ברכב משהו בארגונומיה שמפריע לי בנהיגה? תודה

דני , שלום רב קיימים כללים לישיבה נכונה ברכב לרבות מרחק מהדוושות, גובה כתפיים וכד' אך לבסוף ההתאמה תלויה בסוג הרכב ובמימדי הגוף שלך וזה יכול להיעשות רק "אחד על אח"ד. פנה אלינו למייל ונעביר לך פרטים. בברכה צביקה כץ ארגוטיים

מנהל פורום ארגונומיה