האם מדובר בסרטן אלים ?

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

11/10/2016 | 11:48 | מאת: דאגה אדירה

גילינו במקרה שיש ערמונית מיגדלת עשה פי אס איי ויצא 162 לקח אנטיביוטיק 5 ימים לפי המלצת רופא וירד רק 152 לפי בדיקות TRUS נפח 92.6 אורך 5.7 גובה 4.9 גבול חיצוני לא שמור אזור היפואקוגני נרחב באונה שמאל חוצה את קו האמצע ופורץ קפסולה משמאל TZ אסימטריה לשמאל מרקם הטרוגני גבול בין PZל TZ לא שמור שלפוחית שתן מוגדלןת דו צדדי . הוא בן 51 ללא היסטוריה משפחתית בבקשה לתשובה ומקווה שיש תקווה ונעבור את זה בשלום .תודה ורק בריאות לכולם

11/10/2016 | 11:54 | מאת: דאגה אדירה

עבר ביופסיה ביום רביעי שעבר ומחכים לתוצאות

שלום רב, להערכתי בהחלט מדובר בסרטן אלים ואני ממליץ לפנות ליעוץ אונקולוגי מסודר אצל אונקולוג המתמחה בסרטן הערמונית בברכה, דר ברגר

מנהל פורום סרטן הערמונית