trus

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

14/09/2016 | 20:45 | מאת: פיני

שלום ד"ר. להלן ממצאים בדיקת Trus ערמונית. אזור פריפריאלי: סימטרית הומוגנית,באונה ימנית ממצא היפודנסי בגודל 1.2סמ חשוד. קופסית של הערמונית: בילתי סדירה באזור הממצא. שלפוחית הזרע: סימאריות לא מורכבות. נפח ערמונית 27 סמקצת הערות: ערמונית הומוגנית,באונה ימנית ממצא חשוד. מומלץ להשלים בירור עלידי ביופסיאת של הערמונית. PSA אחרון של הערמונית 4.66.ליפני כשלושה חודשים 3.46. במשך 4 שנים psa נא סביב 2.85-3.46. ערמונית אלסטית. גיל: 55. אח חולה בסרטן הערמונית. האם יש מקום לדאגה??????

שלום רב, לאור התיאור המפורט להערכתי יש מקום לבצע ביופסיה. בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית