עליה ב psa

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

25/02/2016 | 19:20 | מאת: יוסף

דר שלום לפני שנתיים עברתי כריתה לערמונית בשל סרטן כליסון 6 מאז ועד היום ה psa שלי היה מתחת ל 0.02 היום לראשונה psa 0.05 האם עלי לטפל בזה או שאין לכך חשיבות מה הסיבה לעליית ה psa. ומתי לדעתך אצטרך לטפל או לעבור הקרנות? בתודה מראש

בנוגע להקרנות הייתי ממתין בינתיים. במידה וערכי הPSA יעלו לתחום ה0.1 הייתי כבר שוקל קרינה

22/05/2016 | 20:22 | מאת: יוסף

האם יכול שה PSA ישאר סטטי או ירד? האם בהכרח לאחר ניתוח כריתת ערמונית PSA= 0.05 מעיד עלשארית מחלה? או שישנם גורמים נוספים שיכולים להעלות PSA לרמות הנ"ל למרות ניתוח לכריתת הערמונית?

מנהל פורום סרטן הערמונית