עליה ענקית בPSa

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

14/01/2016 | 19:00 | מאת: אורלי

אבי בן 80 חולה בסרטן ערמונית עם גרורות בריאה ובגב. טופל בזריקות הורמונליות 2 סבבים וניתוח. לפני 3 חודשים היה PSa 2.5 לאחר חודש וחצי psa5 ושוב לאחר חודש וחצי psa25!!!! יש לציין שיש לו הפרעות במתן שתן האם יכולה להיות כזו קפיצה גבוהה בזמן כה קצר? האם כדאי לעשות בדיקת שם חוזרת לפני הביקור אצל הרופאה?

אורלי שלום לא הבנתי בדיוק את הטיפול שקיבל אביך. באיזה ניתוח מדובר? מתי סיים טיפול הורמונאלי מסרס. נראה לי שמדובר במחלה דוהרת והייתי שוקל חידוש הטיפול ההורמונאלי המסרס עם תוספת 6 מחזורים של כימותרפי העם טקסוטר בהנחה שהוא במצב תפקודי טוב. כמו כן הייתי מתחיל טיפול משמר עצם עם XGEVA אחת ל3 חודשים אבל הכי טוב להגיע לאונקולוג מומחה בתחום שייעץ לכם בברכה

17/01/2016 | 14:38 | מאת: אורלי

והיא נתנה את הכדור זייטיגה. זריקות הוא מקבל האחרונה שקיבל הייתה לפני חודשיים וחצי. כמו כן טיפול משמר לעצמות גם מקבל. האם הכדור הזה יעיל? על כימותרפיה לא דיברה

מנהל פורום סרטן הערמונית