יגאל אלון

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

12/11/2015 | 12:47 | מאת: AN

<p>עברתי RP לפני 10.5 שנים ומאז בבדיקות כל חצי שנה רמת ה-PSA שלי הייתה 0.004&gt;. בבדיקה האחרונה לפני כשבועיים התוצאה הייתה 0.01 (פי 2.5 יותר). כיום אני בן 70, במצב בריאותי תקין. מאוזן ללחץ דם 138/68 (בבדיקה לפני יומיים), משקלי הוא 75.5 ק"ג, BMI=24.5. כל בדיקות הדם שלי תקינות וכן גם תמונת הדם הכללית. לפני ה-RP רמת ה-PSA שלי הייתה 2.8 ומדד גליסון 6. מחלת סרטן הערמונית היא סיפור משפחתי ברור (אבי, אחי, וכן דודים ובני דודים חלו המחלה זו)מה עלי לעשות? אני מודאג. לתשובתך המהירה אודה.</p>

שלום רב, לפי תיאורך אתה איש בריא מאד ואתה תמשיך להיות איש מאד בריא עוד הרבה מאד שנים. אם הPSA ימשיך לעלות בהדרגה, יתכן שבשלב מסויים עוד כמה שנים מהיום ניתן יהיה לשקול הקרנות למיטת הערמונית אך אנחנו מאד רחוקים מזה. מה שבטוח זה שהממאירות בערמונית לא תסכן את חייך בעתיד בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית