psa לאחר ברכיתרפיה

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

14/01/2015 | 18:20 | מאת: יהודה

לפני שנה עשיתי ביופסיה לערמונית , התוצאה היתה : גליסון 6 ( 3+3) psa = 4.9 עברתי טיפול ברכיתרפיה ולהלן תוצאות ה psa : לאחר 3 חודשים - 1.31 לאחר 6 חודשים - 0.81 לאחר 9 חודשים - 0.86 לאחר 12 חודשים - 1.14 איך להתייחס לתוצאות אלה , האם זה תקין ? מה עלי לעשות ? בתודה יהודה

יהודה שלום, כרגע אן עליך לעשות דבר, פשוט מעקב בלבד. לסמן PSA יש חיים משלו והוא יכול ללעיתים לעלות ורדת עם פלוקטואציות מסיבות שונות ומשונות. כל עוד לא נצפית עליה הדרגתית לאורך זמן אין צורך לעשות דבר. דר ברגר

מנהל פורום סרטן הערמונית