קשיים במתן שתן שלשה חודשים לאחר ניתוח רדיקלי.

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

12/09/2020 | 11:33 | מאת: ריי

לפרופ' שלום רב. אני כשלשה חודשים לאחר ניתוח רדיקלי להסרת ערמונית בגלל סרטן (גליסון 7 והמלצות מכמה אורולוגים לכריתה רדיקלית) דליפות שתן כמעט פסקו אבל יש לי קשיים במתן שתן תכיפות ודחיפות מרגיש צורך כל שעה לתת שתן והזרימה היא בזרזיף דק חלש ומתפתל, בדיקת תרבית שתן שלילית. בדיקת PSA לפני כשבוע 0.03 מה יכולה להיות הסיבה?

אינני יודע, שווה לפנות לאורולוג ולברר בברכה

23/01/2021 | 20:18 | מאת: הרצל

ערמונית מוגדלת גרד וגירוי חזק במיפסעות ובטן תחתונה קידמית מלווה לעיתים בפריחות זעירות דמוי עקיצת יתוש ? תודה

מנהל פורום סרטן הערמונית