בעלי עבר ניתוח רדיקלי +28 הקרנות+זריקה הורמונלית , בשנת 2018 , במהלך

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

03/08/2020 | 07:15 | מאת: ALIZA7

שלום פרופ' ברגר, בעלי עבר ניתוח רדיקלי +28 הקרנות+זריקה הורמונלית , בשנת 2018 , במהלך כל התקופה מאז הקרנות PSAהיה 0.014 , לפני שלוש שבועות עשה בדיקה וזה עלה ל 0.02 , בימים אלו עשה בדיקה חוזרת וזה עלה ל 0.04 , ערב לפני בדיקה כאב לו עצם הזנב והוא חימם את המקום , השאלה : האם חימום מקום עצם הזנב יכולה להשפיע על עליה של PSA תודה.

לא נראה לי.. צריך להמתין ולראות מה יהיה עם הPSA. אם ימשיך לעלות באופן עקבי יהיה מקום לשקול הקרנות למיטת הערמונית בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית