נתוני ביופסיה ו PSA

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

09/07/2020 | 00:38 | מאת: רנא

שלום לך פרופ אבא בן 56 ,בריא בדרך כלל קבל תשובת PSA free 0,45 PSA INDEX 0,07 CT חזה ובטן תקין צילום מערכת עיכול תקין לפני כמה ימים אובחן דרך פיופסיה עם סרטן ערמונית מצורף תמונה לתוצאות מאוד מדאיג אותנו, האם המצב מסוכן , האם גרירתי , האם נראה שיצא מהבלוטה . מאחלת שתתן לי תמונה כללית על המצב . יש תור ל bet ct עוד חודשיים מבקשת לתת אבחנה ראשונית .

שלום רב, אינני רואה מסמך מצורף. אם את רוצה תשלחי לי במייל [email protected] ואנסה לעזור

מנהל פורום סרטן הערמונית