סרטן ערמונית בדרגה גליסון 6

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

29/09/2019 | 00:58 | מאת: לאוניד

לפני חצי שנה עברתי ביופסיה ערמונית פויז'ן עם mri,תוצאה היא סרטן בדרגה נמוכה גליסון 6 מעקב פפעיל.עכשיו באוד 8 חודשים שולכים אותי לביופסיה רגילה.pca שלי 5.25 נישאר אותו דבר.השאלה האם צריך לעשות ביופסיה חוזרת רגילה אני בגיל 61

02/10/2019 | 11:36 | מאת: נועם

לאוניד היקר, רק לי לא מובן מדוע אתה לא הולך לחוות דעת אצל רופא מומחה. עם הבריאות שלי אני לא משחק... אני נעזרתי בפרופ' דני ליבוביץ, מאז אני רגוע

02/10/2019 | 20:51 | מאת: לאומיד

נועם היקר,יכול ליוהת שכתבתי לא מספיק ברור.כמובן שהיתי אצל רופה מומחה.פעם ראשונה עברתי ביאופסיה חדשנית פיוז'ן עם mri והיום שולחים אתי לעשות ביופסיה רגילה כי פיוז'ן לא בסל טיפולים.אז אני לא יודע מה אדיף

שלום רב, אם נכנסת לתוכנית של מעקב פעיל, יש מקום לחזור על ביופסיות אבל לא לאחר 8 חודשים. אני בדרך כלל שולח את מטופליי לביופסיה חוזרת לאחר שנתיים עד 3 שנים בכבוד רב

מנהל פורום סרטן הערמונית