לחץ דם אחרי נטילת דקפפטיל

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

11/08/2019 | 17:59 | מאת: דן

שלום רב מסיים טיפול של שנתיים (כולל הקרנות) בדקפפטיל 11.25 מג (9 זריקות) לפני הטיפול ל.ד 120.80 כיום 140.80 מניסיונך האישי האם יש אופציה שלחץ הדם עלה עקב הדקפפיטיל האם יש סיכוי שלחץ הדם ירד עם תום הטיפול תודה

שלום רב, בהחלט קיים מצב שדקפפטיל העלה לחץ דם בעקיפין כחלק מסינדרום מטבולי. תשים לב שעם הפסקת הזריקות, ההשפעה שלהן יכולה להמשך עוד זמן רב והדרך לבדוק זאת זה באמצעות מעקב רמות טסטוסטרון בדם בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית