לאחר אבחון טרם הוחלט על טיפול

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

08/08/2019 | 20:42 | מאת: חנוך

שלום וברכה, צרפתי את תוצאות האבחון סיכום של הרופא שמטפל באבא שלי + סיכום בדיקת הPET-CT דירוג המחלה שקיבלנו הוא: cT2cNOMX PSA 11.6 עדיין לא ישבנו עם הרופא לאחר תוצאת הPET-CT אבל מראש הוא אמר שהוא מעדיף ניתוח כי הוא מנתח ושצריך להתייעץ על אפשרות של הקרנות נשמח לקבל חוות דעת, וגם האם יש רופא שאתה ממליץ להתייעץ איתו באיזור ירושלים. תודה רבה.

בן כמה אביך? ישנם שיקולים שונים המכוונים או לניתוח או להקרנות אבל כדאי לעשות זאת בפגישה פנים מול פנים עם אונקולוג מומחה בתחום בברכה

10/08/2019 | 20:38 | מאת: חנוך

בן 63 אשמח לקבל פרטים על רופאים שאתה ממליץ באיזור ירושלים או על המרפאה/בית חולים שאתה עובד כדי להתייעץ כי הרופא המטפל שלו לא ממש נותן לנו מענה

מנהל פורום סרטן הערמונית