בהמתנה לניתוח ערמונית.

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

01/08/2019 | 16:38 | מאת: משה

psa גבוה, בעבר עשיתי mri ובעקבותיה ביופסיה פיוז'ן. לפני כ8 חודשים. התשובה שלילית. מתלבט לפני ניתוח ערמונית ובינתיים שוב עלה psa ואני מופנה שוב לmri. בינתיים החריפה עצירת שתן ואושפזתי. כרגע אני עם קטטר לצנתור עצמי וממתין לתור לmri. יש תור ל13.8 אבל עד פיענוח התוצאות ותור לביופסיה מן הסתם יקח הרבה זמן, ועד ההחלטה ועד הניתוח, מה עושים בינתיים? איך מקדמים?"

אין הרבה מה לעשות. שווה לעשות MRI ואז לקבל החלטה כוללת בברכה MRI

מנהל פורום סרטן הערמונית