תופעות לוואי - הקרנות

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

26/03/2019 | 12:51 | מאת: נחום רום

לפני למעלה מ 3 שנים עברתי ניתוח כריתה רדיקלי של הערמונית עקב "גליסון" 9. לאחריו סדרת 35 הקרנות. 3 התופעות של איבוד האון, אישליטה במתן שתן ודלקת כרונית ברקטום . שלושתם לא במצב של שיפור. מה הסיכוי ,אם בכלל בהמשך ? מה הפתרון הטוב ביותר לבעיית הרקטום הכרונית? בברכה.

אתה אכן סובל ממכלול הבעיות של הטיפולים שקיבלת. בעניין הרקטום ישנו טיפול במסגרת המכון הגסטרואנטרולוגי מבוסס אנדוסקופיה וטיפול בלייזר באזור המודלק בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית