האם לפי צילום mri יודעים לזהות גידול אלים? מסוכן התפשט?

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

26/03/2019 | 09:48 | מאת: דני 48

שלום רב, אני מאוד מודאגת בקשר לאבא שלי מפוחדת ולא מפסיקה לחפש ולחקור באתרים. לפני כחודשיים נמצא לאבא5.9 שעלה ל psa 8 בדם. אורולוג שלח אותו לצילום mri מצורף קובץ. וכשחזרנו עם הפענוח , הוא לא פירט יותר מידיי לא ניסה לדבר להרגיע להסביר 😔😒 רק אמר שיש חשש לגידול ולבצע ביופסיה. יש לנו כל כך הרבה שאלות אני מרגישה מודאגת עצובה מפחדת. האם לפי mri שזו בדיקה משקפת כמו שאומרים, האם רואים אם הגידול יצא מאיזור הערמונית? האם התפשט? עד כמה מסוכן? האם גרורתי? מה אופן הטיפול? מה אלו כל המידות המימדים שמופיעים? מזה אומר נגע? האם רק הביופסיה היא זו שמשקפת את המצב? תודה רבה 🙏

שלום רב, מסיבה כלשהי אינני רואה קובץ מצורף אם תרצי אז תשלחי לי את הפיענוח למייל [email protected] ואנסה לעזור

מנהל פורום סרטן הערמונית