סרטן הערמונית+סרטן שלפוחית בשתן

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

02/03/2019 | 13:00 | מאת: סמיר

לפני מספר שנים עקב ש=דם בשתן ביצעתי ציסטוסקופיה ונמצא גידול סרטני קטן שלא התפתח ומאז עשיתי מספר לא קטן של ציסטוסקופיות והכל בסדר. לפני מספר שנים בבדיקת ביופסיה של הערמונית התגלה גם גידול קטן ומאז עשיתי מספר ביופסיות רוב הזמן הפדש היה בסביבות 6, 7,8 בבדיקה ביופסיה האחרונה לפני כ 9 חודשים נלקחו 30 דוגמיות שלא התגלה בהם דבר אבל לאחר כחודשיים בבדיקת הpsa הוברר שהוא קפץל 28 וזה נמשך עד עכשיו האורולוג טוען שיתכן ויש לי דלקת כרונית בערמונית וזו הסיבה ל psa גבוה מאוד. אני מאוד מאוד מודאג מה עושים איך אפשר לבדוק שזה באמת דלקת כרונית ולא משהוא אחר [עשיתי הרבה בדיקות mri ו ct והרוב בסדר ת ו ד ה

שלום רב, שווה לשקול בדיקת MRI מכוון לערמונית זו בדיקה שיכולה לתת כיוון יותר ברור בברכה

23/03/2019 | 23:10 | מאת: סמיר

הייתי מבקש לדעת מנסיונך איזו בדיקה ניתן לעשות על מנת לגלות דלקת כרונית ולא בעיה אחרת. פשוט אני לא רוצה לאחר את הרכבת ת ו ד ה

מנהל פורום סרטן הערמונית