זמן אופטימלי בין סיום הטיפול בטקסוטר לתחילת קבלת הקרנות

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

16/12/2018 | 05:21 | מאת: אברהם סער

דר' רענן ברגר שלום, בזמנו הייתי אצלך בביקור פרטי בו קבעת תוכנית טיפולית שכללה: טיפול הורמונלי, טקסוטר בששה סבבים, והקרנות. לצערי לא מאפשרים לי ביקור אצלך משום שאני מטופל בבי"ח שיבא. אני מודאג מאד..את הטיפול האחרון בטקסוטר קבלתי ב 14.10.18, עקב בעיות בירוקרטיות עדיין לא קבעו לי תור ברדיולוגיה, אני מודאג מאד משום שעברו חודשיים מאז הטיפול האחרון..האם הזמן לא פועל לרעתי?! בתודה על תשומת הלב, אברהם סער ת.ז. 8785321

אברהם שלום, הזמן במקרה שלך לא פועל לרעתך. אתה מטופל היטב ועיתוח ההקרנות במקרה שלך איננו קריטי ואין צורך להזדרז איתו בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית