סרטן ערמונית בשלשה מוקדים

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

25/11/2018 | 21:02 | מאת: יעל

שלום וברכה בעלי בן 67 עם הסטוריה של המוטוריה כשנתיים שלא טיפל בה לפני כ7 חדשים נוצרה אצירת שתן ומאז עם קטטר לאחר tur וביופסיה הודם סרטן ערמונית בשלשה מוקדים האחד 80 אחוז ושניים 3 אחוז הרופא ביקש בדיקת pet ci ti ובדיקת mri כדי לדעת אם יש גרורות בדיקת ה psr הינה 161 יש לציין שבציסטןקופיה התגלה גידול פפילרי בכיס השתן אשר בביופסיה לא הדגים ממאירות מה הסיכוי שיש גרורות לאור הנתונים שנתתי?

שלום רב, בהנחה שהתכוונת שרמת הPSA הינה 161, הסיכויים לגרורות גבוהים מאד הוא חייב לבצע PET Ga68 PSMA ולהגיע לאונקולוג המתמחה בתחום האורולוגי בהקדם האפשרי בברכה

04/12/2018 | 15:56 | מאת: יעל

סליחה על הנידנוד אך האים יכולה להיות אפשרות לכזו רמה של psa או שהכוונה היא ל רמה של 16.1

מנהל פורום סרטן הערמונית