MRI ערמונית לפני ביופסיה ואחרי בדיקת PSA גבוהה

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

31/07/2018 | 23:13 | מאת: MRI ערמונית

פירוש הסיכום של בדיקת ה MRI ומה חומרת המצב? תהליך לא מוגדר היטב, באיזור פריפרי אחורי במידגלנד שמאל שככל הנראה מתאים לגידול משמעותי קלינית מומלץ לכוון אליו בביופסיה. – שינויים דיפוזים באיזורים פריפרים שככל הנראה אינם מתאימים לגידול משמעותי קלינית ויותר מתאימים לשינויים דלקתיים. שינויים של הגדלה שפירה של הערמונית. ללא עדות לפריצת קופסית/ אלה המימצאים. מה אני אמור להבין מהם ובאיזה רמת דאגה עלי להיות.תודה, אבנר גלעדי

לא לדאוג, סה"כ ממצא חשוד לסרטן ערמונית שגם אם אכן קיים, לא מסכן את חייך. הכי גרוע שתזדקק לטיפול שיחסל את המחלה. על זה צריך שיחה מסודרת עם אונקולוג מומחה בתחום בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית