ריפוי לאחר הקרנות והורמונלי

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

30/06/2018 | 10:06 | מאת: ניר

שלום ד"ר כרגיל תודה על תשובותיך הקודמות שסייעו לי כרקע לקבלת החלטות תוך כמה זמן ניתן לדעת אם נרפאתי מהמחלה ומה הסמנים / הצפי האופטימלי של תוצאות הבדיקות ,לאחר כריתה לפני שנה שבעקבות עליה ל 0.15 PSA לוותה בטיפול הורמונלי של כדורים וזריקה והקרנות למיטת הערמונית והאגן שהחלו 7 חודשים לאחר הכריתה או בקיצור - מתי אפשר להתחיל לישון בשקט אחרי שמיציתי כל מה שניתן להיעשות ולדעת שעשיתי מהלכים נכונים, על אף "שזכיתי" בכל תופעות הלוואי תודה

בעיקרון אתה נדרש למעקב של כמה שנים ללא עלית PSA כדי להעריך שאתה נרפאת. יחד עם זאת חשוב להדגיש שגם אם נצפה בעלית PSA עדיין סיכוייך לישון טוב שנים ארוכות הינו גבוה בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית