אפשרות טיפול ב Lu 177

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

30/04/2018 | 15:21 | מאת: אחד

ד"ר ברגר שלום, מה ההתוויות לשימוש בלוטציום 177 לטיפול בסרטן ערמונית גרורתי עמיד לסירוס? האם יש מגבלות, בדומה לשימוש ברדיום שלא ניתן לקבל עם גרורות בכבד/ריאה? מדובר בחולה ערמונית גרורתי עמיד לסירוס שכרגע התחיל טיפול בזייטיגה לאחר כשלון כל האופציות הקודמות. תודה מראש

אין התוויות חד משמעיות אבל אני ממליץ לתת טיפול לאלה שהתקדמו כבר על גבי אבירטרון וכימותרפיה כגון טקסוטר לפחות, או אפילו לאחר עוד קוי טיפולים. בברכה

04/05/2018 | 20:53 | מאת: אחד

תודה רבה על תשובתך האם גרורות בכבד מונעות טיפול בלוטציום? שוב תודה,

אין מניעה

מנהל פורום סרטן הערמונית