שאלה לגבי סרטן הערמונית גליסון 7

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

23/01/2018 | 19:28 | מאת: יגאל

דוקטור שלום אבי ביצע ביופסיה בגישה tranperineal fusion בפתולגיה גליסון 7 3+4 בנגע MRI מימין (ציטוט מסיכום רופא) נשלח לct pet psma רציתי לדעת עד כמה זה אגרסיבי מה האחוזים שיתכן יש גרורות האם אנשים עם נתונים כאלה שממשיכים לחיות? PSA 5.3 היה לפני הביופסיה תודה רבה

שלום רב, בהנחה שבדיקת. PET Ga68 PSMA תקינה, הרי שמדובר בממאירות מקומית של הערמונית. בדרך כלל מחלה כפי שאתה מתאר הינה מחלה שניתן להשתלט עליה באחוזים גבוהים ורוב המטופלים עם אבחנה זו חיים תוחלת חיים מלאה. בברכה

02/07/2018 | 23:21 | מאת: לילי

יגאל, אשמח לשוחח לגבי ההתקדמות בטיפול, כי אבי עם אותם העיתונים. תודה

03/07/2018 | 20:51 | מאת: יגאל

היי בשמחה תשלחי לי למייל את המספר שלך אתקשר אלייך [email protected]

מנהל פורום סרטן הערמונית