בדיקה ללא ביופסיה TRUS

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

30/03/2017 | 14:18 | מאת: ויקטור

שלום, אני בן 70, ב2007 עקב עלייה בPSA עשו לי ביופסיה, לא היו סימני הסרטן. אתמול עשיתי בדיקת TRUS ללא ביופסיה ובפעם הראשונה היה שינוי: גוש לא נמוש אך קיימת אי סדירות מימין. PZ - אזור היפואקוגני אפיקלי מימין. שאר המרקם הומוגני. נפח: 65 גבולות: שמורים נוקשות: לא מה זה אומר ומה לעשות?

שלום רב, חשוב לדעת, מדוע חזרו על בדיקת TRUS. האם בגלל עלית PSA? בדרך כלל שינויים בTRUS מאד לא ספציפיים ואי אפשר להגיע למסקנות מיוחדות לכן צריך את התמונה הכוללת. בברכה וחג שמח

מנהל פורום סרטן הערמונית