דם בצואה לאחר הקרנות

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

03/01/2017 | 18:47 | מאת: אברי

לפני כשנתיים סיימתי 42 הקרנות לערמונית. מאז אני סובל מעצירות, טחורים ומדי פעם דם בצואה. ה-PSA 0.00, . עשיתי קולונסקופיה, אך לא הצליחו לעשות בגלל "סיגמה מפותלת". האם יתכן שהדם ממשיך להופיע גם לאחר שנתיים מסיום ההקרנות?

כן, סיבוכי קרינה מסוג זה יכולים להמשך הרבה זמן אני ממליץ פניה למכון גסטרו היכן שמטפלים בסיבוכים כאלו באמצעות לייזר בגישה רקטלית. אני יודע שבשיבא ניתן לקבל טיפול כזה וכנראה שגם במקומות אחרים בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית