שלום

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

05/07/2008 | 20:53 | מאת: עמית

לאחרונה הופיע לי כתם לבן על הציפורניים, אני בת 33 ובדיקות דם תקינות אצלי חוץ מקצת חוסר ברזל, לאחרונה, והתחלתי לקחת גלולות אז זה עוזר. אז, בהמשך לכתם הלבן, נכנסתי לחנות טבע ואמרו לי שזה מחוסר אבץ. אז קניתי משקה סידן, האם זה בסדר? אם במקרה שאגיע לעודף בגוף זה מזיק שאני שותה את זה?...

עמית שלום, ככל הנראה יש לך מחסור בויטמינים ומינרלים(כגון סידן ואבץ), בכדי לדעת בוודאות יש צורך בבדיקות דם אולם לדעתי אם תקחי כמוסות של מולטי ויטמין טבעי (לא כימי) זהה יעזור לך להשלים את החוסרים ולא יהיה לך עודף של ויטמינים(שכן הם יוצאים בשתן), שבוע טוב ובריא.

06/07/2008 | 20:17 | מאת: עמית

אבל קניתי כבר משקה, גם בהמלצתך של סידן של חברת NSP...

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה