חוסמי ביטא ומדלל דם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

18/11/2013 | 11:15 | מאת: ששון

שמעתי שאסור לקחת קרדילוק ואספירין עם ג'ינסנג, שמן נר הלילה ואומגה 3. לפני שהרופא נתן לי את התרופות, הייתי לוקח ג'ינסנג, שמן נר הלילה ואומגה 3 בכמוסות.

ששון שלום, אכן לא מומלץ לקחת אספירין עם תוספי תזונה כגון: אומגה 3, ג'ינסנג, ג'ינקו בילובה וכדומה. גם לגבי הקרדילוק, לא מומלץ לקחת אותו עם הג'ינסנג, כיוון שהצמח עשוי להעלות את לחץ הדם ולגרום לאינטראקציה בין תרופתית. חשוב בכל מקרה להיוועץ במומחה לתרופות וצמחי מרפא לפני שנוטלים תרופות וצמחי מרפא בו זמנית בכדי למנוע אינטראקציות מיותרות ביניהם, אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה