שילוב תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

19/06/2013 | 22:34 | מאת: אני

אני לוקחת באופן קבוע כדורי ברזל, ויטמין די וכדור דוסטינקס פעם בשבוע להורדת פרולקטין. הומלץ לי לקחת צמח מורינגה להפחתת דלקת שלא עוברת בגוף. קראתי שצמח זה מעלה פרולקטין. האם לא מומלץ שאשלב בינהם? אשמח להסבר,

שלום רב, צמח המורינגה ידוע בשל סגולותיו המגבירות את ייצור החלב באם ובהעלאת ריכוז הפרולקטין בדם, ולכן אין לקחת את הצמח באלו הסובלים מרמות פרולקטין גבוהות בדם. ישנם צמחי מרפא אחרים המסייעים בחיזוק מערכת החיסון ובמניעת דלקות בצורה טבעית שניתן לקחתם גם באלו הנוטלים דוסטינקס. אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבת נהדרת והרבה בריאות, אילן. 0528077713

20/06/2013 | 14:31 | מאת: אני

אשמח לשמוע מה יכול לעזור...ניסיתי חימר ירוק וטבליות כרכום וזה לא עזר, כך שאם יש משהו אחר...תודה רבה,

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה