התקרחות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

08/09/2012 | 14:34 | מאת: גדי

שלום רב, אני סובל מהתקרחות, משתמש בפרופסיה ומינוקסידיל. אודה לך אם תמליץ לי על תרכובת ויטמינים היכולה לחזק את שורשי השיער. תודה

גדי שלום רב, ניתן בהחלט לחזק את שורשי השיער בצורה טבעית על ידי תזונה נכונה וצמחי מרפא המזינים את שורש השיערה ומונעים נשירה. חשוב לדעת מה הסיבה האמיתית לנשירה( חוסר ויטמינים ומינרלים חיוניים, בעיות ספיגה במערכת העיכול, זרימת דם חלשה לקרקפת, חוסר איזון הורמונלי וכדומה), ולאחר מכן ניתן להתאים את הטיפול הטבעי המדויק ביותר עבורך. אתה יכול לנסות לקחת כמוסות צמחי מרפא כגון רוטס HR או מולטי ויטמין טבעי אחר אך לדעתי יש לבדוק זאת לעומק ואז הטיפול יהיה מדויק יותר, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא וחג שמח, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה