כיווני חשיבה לטיפול בסרטן הערמונית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

18/02/2012 | 00:21 | מאת: גל

שלום, אני בן 65 בריא, ספורטאי ובלי בעיות רפואיות. לחץ דם תקין וכך כל שאר הבדיקות לאחרונה התגלה לי סרטן בעמונית גליסון 6, PSA 4.3 + ערמונית מוגדלת הציעו לי או ניתוח או ברכיתרפיה או מעקב אונקולוגים אומרים לא לנתח אורולוגים אומרים לנתח או ברכיתרפיה רק שהבעיה היא אין אונות או בריחת שתן נטורופת הציע לי כטיפול לעצירת בסרטן: -הדגש- לריאה מקסיקנה או לריאה פיטולקה - האם שמעתם על טיפל זה? -סדגש- אשמח לשמוע את דעתכם על הטיפול הנ"ל והאם יש לכם איזה כיוון חשיבה שיכול לסייע לי בקבלת ההחלטה תודה גל

גל שלום רב, לא ידוע לי על שימוש בצמח הנ"ל למטרה שציינת. ניתן לסייע לך על ידי יעוץ נטורופטי מתאים בקליניקה הכולל תזונה חשובה לחיזוק מערכת החיסון ופורמולות צמחי מרפא מצוינות המכילות צמחי מרפא לחיזוק מערכת החיסון וטיפול בפרוסטטה כגון: אוניה דה גאטו, אסטרגלוס, ריישי וכדומה. ישנה פורמולה מצוינת הנקראת B-STRONG המכילה צמחי מרפא לחיזוק מערכת החיסון וטיפול אנטי דלקתי לפרוסטטה, אנטי-סרטני ואנטי בקטריאלי/ויראלי. תוכל לקרוא עוד על כך באתר www.alternativypharmacy.com אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן ללבניקוב, רוקח ומומחה לצמחי מרפא. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה